Lid worden

Voor mensen die weten wat Samen Lekker Karren is.

Bent u ook de trotse bezitter van een Mercedes-Benz SLK/SLC? En zou u graag meer met uw SLK/SLC willen doen? Dan bent u bij onze MB SLK Club Nederland aan het juiste adres!

Bij de introductie van de eerste SLK in april 1996 zei Jϋrgen Hubbert van Mercedes Benz: “ Het uitstapje in het weekeinde, de vakantiereis of de ontspannen rit op een mooie zomeravond, hopelijk blijven dit voor veel mensen momenten van vreugde. Met de nieuwe SLK maken wij die momenten nog mooier”.

De leden van de MB SLK Club Nederland voegen daar nog een dimensie aan toe: Samen Lekker Karren  Daarvoor organiseren we elk jaar een aantal ritten in binnen- en buitenland. Ook evenementen rondom bezit, onderhoud en rijden kunnen op de agenda komen. Natuurlijk rijden we mooie routes, maar ook gezelligheid is een belangrijk onderdeel. De MB SLK Club Nederland is een club waar je vrienden maakt.

In 2016 is de naam SLK veranderd in SLC. Ook SLC’s zijn welkom bij de MB SLK Club.

De MB SLK Club Nederland is opgericht in 2012, heeft inmiddels zo’n 180 enthousiaste leden en is officiëel erkend door Mercedes-Benz. Op deze site vindt u informatie o.a. over onze club, over de evenementen en over de verschillende SLK modellen. Wilt u lid worden? Dat kan! Ga dan naar onze < Webwinkel.

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met een van de < Bestuursleden.