MBAC dag 2014

MBAC Evenement Cars & Coffee 28 september 2014

Lekker weer, goede opkomst, interessante andere clubs met bijbehorende auto’s, nieuwe MB SLK club pennen, flyers en vlaggen. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke dag. En dat werd het ook! Verhoogde security bij aankomst op het terrein van de politie academy door CSI Tjeerd himself. Veilig gevoel in deze tijden van verhoogde terreurdreiging. Vervolgens verzamelen op een immens stuk asfalt naast het circuit waar al snel motoren aan het racen waren. Dat belooft wat als straks de MB’s ook kunnen rond ‘cruisen’.

Opgesteld naast AMG club, de jongste telg uit de MBAC familie en tegenover klassieke S en SL’s. Een optioneel rondje met de G’s door de diepe prut. Kun je je voorstellen dat je SLK er zo uitziet na een tourtochtje?

Net wanneer je denkt dat er wel wat mag gebeuren, is de lunch gereed en beginnen we aan de eerste rit. Een eenvoudige en jammer dat er wat omleidingen waren.

Niet alles is te voorzien moet je maar denken. Terwijl sommigen deze eerste rit reden, reden anderen op het circuit en deden enkelen dat achterstevoren. De tweede rit, onze eigen clubrit, is wat serieuzer en brengt ons na een paar prachtige stops bij Brasserie Zuiderzoet voor de traditionele afsluitende borrel en een prima grill-buffet.