Welkom bij de MB SLK Club Nederland

Aangesloten bij de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs.

Welkom op onze website.

De MB SLK Club Nederland is een enthousiaste groep liefhebbers van de SLK. Onze belangrijkste activiteit is het jaarlijks organiseren van een aantal evenementen in het ‘cabrioseizoen’ dat bij ons loopt van april tot en met oktober. Op deze website verzamelen we bijvoorbeeld informatie over de SLK zoals testverslagen brochures en beeldmateriaal, maar er is nog veel meer. Verder leest u op deze homepage nieuwtjes en informatie over evenementen. Ook kunt u zich via deze website aanmelden als lid. Een deel van deze site is uitsluitend voor leden. Dat deel is afgeschermd met een wachtwoord. We wensen alle bezoekers veel plezier op onze website.

Snel naar:

2022

Augustus

 

 • Op 27 augustus reden we over de Veluwe. Foto’s vind je bij < Ritverslagen.
 • Nieuwe <Advertentie.    r171 aangeboden met een heel mooie km. stand.

Juli

 • Op 24 juli reden we door de Betuwe, fruitdelta van Nederland. ook nu weer een rit waar heel veel belangstelling voor was. Binnen 36 uur nadat de inschrijving was geopend waren alle 70 plaatsen volgeboekt. klik hier voor een < Een fotoverslag
 • Op 26 juni reden we in Rotterdam. Eerst werden we hartelijk ontvangen door Van Mossel Mercedes Benz dealer in Rotterdam. Aansluitend reden reden een rit door stedelijk gebied, dat deden we nog niet eerder. Natuurlijk namen we ook de havens mee om te eindigen bij Rotterdam airport waar we konden napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De foto’s vind je onder < Ritverslagen

Juni

Nieuwe < Advertentie: Mooie r170 te koop aangeboden.

Mei

Op 20,21 en 22 mei vierden de leden van de club het 10 jarig bestaan. Een verslagje met foto’s staat bij < Ritverslagen

Als bestuur van de club vonden we dit ook een goed moment om onze voorzitter, Arnoud Daan in het zonnetje te zetten. In de begintijd van de club is er een ernstige bestuurscrisis geweest waar Arnoud met diplomatiek en tactisch optreden de club heeft gered. Daarna werd Arnoud terecht de nieuwe voorzitter en bestuurde hij de club vanuit de filosofie: elk bestuurslid zijn eigen verantwoordelijkheid en alle kans om in de rol te groeien. Dat  heeft geleid tot een, inmiddels meer dan 300 leden tellende, bloeiende club met mooie evenementen en een fantastische sfeer.

Daarom werd Arnoud na 9 jaar ‘aan het stuur van de club’ benoemd tot erelid. Waarbij het bestuur heeft uitgesproken dat we hopen dat hij nog lang voorzitter wil blijven.

April

 • 23 April: Het eerste evenement van 2022 zit erop. Klik < Hier voor een verslag met heel veel foto’s.

Maart

 • 24 maart: precies 10 jaar geleden is onze club opgericht. We stuurden de leden deze < Nieuwsbrief
 • Nieuwe < Advertentie. Bijzondere R170 final edition te koop.
 • Nog een maand wachten en dan gaat het nieuwe seizoen van start. We zijn druk bezig om de rit op 23 april te organiseren. Startpunt zal zijn ergens in Beek in Zuid-Limburg.

Februari

 • In mei vieren we het 10 jarig bestaan van de club. Door omstandigheden moeten we naar een ander hotel dan eerst geboekt. We gaan nu naar Haltern am See. De inschrijving is gesloten. Alle deelnemers hebben een mail gehad met alle benodigde informatie.

Januari

 • SL Revu schreef naar aanleiding van het 25 jarig jubileum een < Mooi artikel over de SLK r 170
 • SL revu plaatste een < Fotoreportage van onze rit door Zuid Frankrijk in 2021
 • We wensen iedereen een gezond en voorspoedig 2022. Natuurlijk met veel SLK plezier.
 • In 2022 viert de club haar 10 jarig bestaan. We gaan natuurlijk ons best doen om weer een behoorlijk aantal evenementen te organiseren.Op onze < Agenda zie je al de plannen voor het komende jaar. (alles onder voorbehoud).
 • Inschrijven voor ons < Jubileumweekend kan nog tot 25 januari, maar veel plaats is er niet meer. Wil je mee, dan moet je er nu snel bij zijn om te boeken. Deelnemen kan op drie dagen, op twee dagen of op een dag.
 •