Zaanstreek en Zuid-Kennemerlandroute

ALV en  Zaanstreek en Zuid-Kennemerland 25 oktober

De organisatoren Erik Heilig en Alex Kilijan hadden goede afspraken kunnen maken met de weergoden. Het was prachtig weer en bij iedereen ging natuurlijk het dak eraf!

We werden zeer gastvrij ontvangen bij Gomes Zaandam. De koffie en wat lekkers stond klaar en iedereen had genoeg tijd om prachtige auto’s te bekijken, het goed verzorgde routeboek te bestuderen of gezellig bij te praten.

Er was een korte ALV gepland oa ivm het vaststellen van de contributie. De zon scheen tijdens de korte maar krachtige ALV en iedereen kon daarna op weg gaan. Gomes had nog een goody bag voor de leden en de rit kon beginnen voor bijna 50 SLK’s! Voor mij was het een thuiswedstrijd wat betreft het eerste deel van de rit. Samen met navigator Frank en equipe Arnoud en Monique zijn we uitgebreid gestopt bij de Zaanse Schans. Wat is ons land prachtig en vooral als de zon schijnt! De weg werd vervolgd richting IJmuiden. Ik ben vaak in de sluizen geweest maar er overheen rijden was een leuke ervaring. Natuurlijk een visje eten om de inwendige mens te verzorgen. Het was druk bij Het Spaarne en helaas moest de route iets aangepast worden ivm een festival. Een fotomoment was gepland in Zandvoort bij het strand wat veel bekijks trok. Een uniek gezicht al die prachtige auto’s op een rij. We eindigden bij Duin en Kruidberg. Een stijlvolle locatie waar nog nagepraat werd en waar we konden genieten van heerlijke hapjes en dito drankjes. Veel leden vinden het jammer dat het cabrioseizoen pas in maart/april 2016 zal starten en daarom zal er een Nieuwjaarsactiviteit in januari 2016 georganiseerd worden. Dit was een prachtige afsluiting van een mooi SLK Clubjaar!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=d-ES01lSiI4[/embedyt]

Met dank aan Peter de Ruijter voor het delen van het filmpje.