Welkom bij de MB SLK Club Nederland

Aangesloten bij de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs.

Welkom op onze  website. Via deze website maken we al het nieuws van de club wereldkundig. Daarnaast verzamelen we hier informatie over de Mercedes SLK en SLC.. Het is de bedoeling dat er regelmatig nieuwe items bij worden geplaatst. Folders, tests, filmpjes, als het maar over de SLK/SLC gaat. Als u dat leuk vindt is het dus de moeite waard om regelmatig even deze website te bezoeken. Informatie die uitsluitend voor leden is wordt afgeschermd met een wachtwoord. We wensen alle bezoekers veel plezier op deze website.

April

18 april:

Met het jubileumweekend nog voor de boeg zijn we ook al weer bezig met de evenementen daarna.  

Brigith Eeftink organiseert ons volgende evenement `Drentse hunebedden´. Dat op 27 mei wordt gereden.  Drente is een van de mooiste provincies om rond te toeren, dus ook dit evenement wil je zeker niet missen.

Alle informatie vind je in de < webwinkel. Daar kun je je ook gelijk inschrijven want:
De inschrijving is geopend!

12 april:

Nog even en dan is het zover. We vieren ons 5 jarig jubileum op 22 en 23 april. Groots!

5 april:

Het < Evenementenoverzicht is bijgewerkt.

3 april:

Weer < topklasseringen voor de SLK bij de Duitse TUV keuringen.

Elke maand staat hier een aardige publicatie of een filmpje. Deze maand < Tips voor de aanschaf van een gebruikte r170 uit de Auto Motor en Sport van januari 2013.

Maart

26 maart:

Zomertijd = cabrio tijd.

 

17 maart:

Nieuw in de rubriek Techniek: Twee brochures met de originele lichtmetalen velgen van MB. < Overzicht van de originele MB velgen voor de r170. (facelift model) en < Overzicht van de originele MB velgen voor de r171.

16 maart:

Omdat we nog een paar kamers over hebben blijft het nog even mogelijk om je in te schrijven voor ons jubileumweekend. Voor aanmelden: zie hieronder.

Dit wil je niet missen
Op 22 en 23 april 2017 vieren we ons 1e lustrum met een super weekend! Het geheel is uitstekend verzorgd voor een zeer scherpe prijs.

Zaterdag starten we bij Mercedes Benz dealer Stern in Nieuwegein. Na een vorstelijk ontvangst rijden we een mooie koninklijke rit om uiteindelijk in het prachtig gelegen hotel < Ernst Sillem Hoeve  uit te komen wat verscholen ligt tussen de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Na de borrel gaan we lekker eten (keuze uit verschillende wereldkeukens), en aansluitend is er een super feestavond met de swingende band < Groove United
Na een heerlijke nachtrust in dit prachtige hotel beginnen we op zondag 23 april uiteraard met een ontbijt om aansluitend de prachtige route weer verder te gaan rijden. In de loop van de middag komen we aan in Apeldoorn. Daar gaan we nog gezellig borrelen en napraten. Hiermee is het officiële programma afgesloten, maar voor wie wilt, bestaat er de mogelijkheid om aansluitend nog op eigen kosten te dineren.

Het hele weekend inclusief rit, overnachting, diner, feest en drankjes voor twee personen kost 230€. Andere opties (solo, zaterdag of zondag) te bekijken in de winkel op de website. Speciaal voor de solo rijder ( en de ‘luie navigator’) de route is ook beschikbaar op GPS voor de Garmin of Tom Tom.
Mocht je je al hebben aangemeld, dan heb je een goede keus gemaakt. Heb je nog niet geboekt ? Wacht dan niet te lang met boeken via de < SLK webwinkel!

 De  inschrijving sluit op 15 maart.

 

Nu te koop in onze < webwinkel:
model van de R171  1:43 mooi gedetailleerde modellen..

 

Elke maand staat hier een aardige publicatie of een filmpje. Deze maand een oud reclamefilmpje:

Het voorjaar komt er aan dus:

Februari

Elke maand staat hier een aardige publicatie of een filmpje. Deze maand een < vergelijkende test tussen de Audi TT, de Porsche Boxter S , de BMW Z4 en de SLK 350 (r 172) uit de Auto Motor Und Sport uit 2014.

Januari

28 januari: We hadden een erg gezellige nieuwjaarsborrel. Dank aan Mercedes Benz Nederland BV en de MBAC voor de gastvrijheid en de perfecte organisatie! < De foto’s staan bij ritverslagen.

28 januari: We hebben nog wat oude routeboeken van de rit door Vlaanderen gevonden.

Ze zijn te koop via de <  Webwinkel.

22 januari: Winter, om alvast weer een beetje in de stemming van het voorjaar te komen een paar niet eerder hier gepubliceerde (vooral Amerikaanse) folders.

Meer folders tests etc vind je onder < SLK documentatie.

 

19 januari:

De inschrijving voor de nieuwjaarsborrel is gesloten.

Er hebben zich 70 personen aangemeld, en die komen met 38 auto’s.

8 januari: we hebben een < Nieuwsbrief verstuurd.

We wensen iedereen naast een goede gezondheid ook veel  SLK plezier voor 2017!

 

 

 

Elke maand staat hier een aardige publicatie of een filmpje. Deze maand een vergelijkende test tussen een < Peugeot 205 cc en een SLK. uit de autokampioen van 18 mei 2001.

< Uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie op 28 januari a.s.  Aanmelden: Alleen voor leden van de MB SLK Club NL, graag via onze eigen < webwinkel.    Aanmelden kan tot 15 januari .
NB. in de uitnodiging staat het adres Deventerweg. Dat moet zijn Deventerlaan.