Ledenvoordeel

 

MB SLK Club Nederland is aangesloten bij Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC). Dat houdt in dat wij als enige, officiële SLK-vereniging in Nederland erkend zijn door Mercedes-Benz waarmee u volop uw voordeel kunt doen. Zo kunt u op vertoon van uw MB ClubCard, inbegrepen bij het lidmaatschap, korting krijgen op onderdelen en een kosteloos bezoek brengen aan het Mercedes-Benz museum in Stuttgart. Tevens ontvangt u niet alleen het Nederlandstalige Mercedes-Benz Magazine maar ook het Mercedes-Benz Classic Magazine naar keuze in het Duits of in het Engels. Daarnaast kan de MB ClubCard ook internationaal gebruikt worden om bijvoorbeeld bij Sixt met een korting een auto te huren maar ook gereduceerde tarieven bij musea zijn mogelijk.

Faciliteiten behorende bij lidmaatschap van de MB SLK Club Nederland:

  • Persoonlijke Mercedes-Benz ClubCard;
  • Mercedes-Benz Magazines;
  • Mercedes-Benz Classis Magazine (in Duits of Engels);
  • Periodieke nieuwsbrieven;
  • Toegang tot de Ledenmodule via de Clublounge en het niet-openbare gedeelte op deze website, u kunt desgewenst ook lid worden van de besloten Facebook club;

Via < MB ClubCard is een overzicht van uw voordelen als Mercedes-Benz ClubCard-houder raadpleegbaar.

Mededeling december 2020

Dit bericht is bedoeld voor de gebruikers van het onderdelenplatform Daimler GEMS IAM (XENTRY Portal).

Het is momenteel mogelijk dat u van Daimler een van de volgende berichten ontvangt: ‘Daimler GEMS IAM – Your account is about to expire’ of ‘Daimler GEMS – Inactivity warning’.

 

Waarom deze berichten? Daimler verstrekt de leden van de bij de MBAC aangesloten clubs (die in het bezit zijn van een Mercedes-Benz ClubCard) de mogelijkheid om gratis van dit platform gebruik te maken (andere particuliere gebruikers dienen hiervoor € 50 per jaar te betalen). Voor de Daimler-organisatie zijn hier natuurlijk wel kosten aan verbonden. Daarom wordt periodiek gecontroleerd of er gebruikers zijn die hun account zelden of niet gebruiken.

 

De Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC) heeft naar aanleiding van deze berichten overlegd met Mercedes-Benz Cars Nederland.

In deze notitie worden deze berichten weergegeven en zullen we aangeven hoe u ervoor kunt zorgen dat u uw GEMS IAM-account gewoon kunt blijven gebruiken:

 

  1. Daimler GEMS IAM – Your account is about to expire

Dit bericht bevat de volgende tekst:

Daimler GEMS IAM Information 11/9/20

Recipient: (GEBRUIKERSNAAM) Uw E-mailadres

Some of your authorizations in the Daimler GEMS IAM System are time restricted. The following changes will take place in the next days.

Your account will expire on 12/9/20. At that point in time you will not be able to login and use any of the applications any more.

This is an automatically generated email. Please do not reply to the sender of this email.

If you think this change is not correct please contact:

Responsible support contacts

Responsible administrators

  • Mirabelle Heckel

Regards,
Daimler GEMS IAM

Zonder actie van uw zijde kunt u dus (in dit voorbeeld) vanaf 9 december 2020 niet meer inloggen in dit systeem. U ontvangt dit bericht ongeveer één maand voor de datum waarop uw account afloopt.

Om dit te voorkomen dient u direct in actie te komen.