Lid worden

Voor mensen die weten wat Samen Lekker Karren is.

Bent u ook de trotse bezitter van een Mercedes-Benz SLK/SLC? En zou u graag meer met uw SLK/SLC willen doen? Dan bent u bij onze MB SLK Club Nederland aan het juiste adres!

Bij de introductie van de eerste SLK in april 1996 zei Jϋrgen Hubbert van Mercedes Benz: “Het uitstapje in het weekeinde, de vakantiereis of de ontspannen rit op een mooie zomeravond, hopelijk blijven dit voor veel mensen momenten van vreugde. Met de nieuwe SLK maken wij die momenten nog mooier”.

De leden van de MB SLK Club Nederland voegen daar nog een dimensie aan toe: Samen Lekker Karren. Daarvoor organiseren we elk jaar een aantal ritten in binnen- en buitenland. Ook evenementen rondom bezit, onderhoud en rijden kunnen op de agenda komen.

Het lidmaatschap biedt u de gelegenheid om deel te nemen aan onze evenementen. Daarnaast krijgt u toegang tot ons archief met oude routes in de vorm van zowel de routeboeken en gpx bestanden voor de navigatie. Verder krijgt u toegang tot de volgende < Faciliteiten.

Natuurlijk rijden we mooie routes, maar ook gezelligheid is een belangrijk onderdeel. De MB SLK Club Nederland is een club waar je vrienden maakt.

Vanaf 2016 is de naam SLK veranderd in SLC. Ook SLC’s zijn welkom bij de MB SLK Club.

De MB SLK Club Nederland is opgericht in 2012, heeft inmiddels meer dan 300 enthousiaste leden en is officiëel erkend door Mercedes-Benz. Op deze site vindt u informatie o.a. over onze club, over de evenementen en over de verschillende SLK modellen.

Wilt u lid worden? Vul dan hieronder het aanmeldings formulier  in.  U ontvangt daarna een bevestigingsmail met een lidnummer. Daarmee kunt u aansluitend uw aanmelding afronden. In die mail staat ook hoe u het lidmaatschapsgeld kunt betalen. Houd daarvoor ook svp uw spambox in de gaten. U bent lid zodra u uw aanmelding compleet hebt gemaakt, en u het lidmaatschapsgeld hebt betaald. 

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 45,00 per jaar. De inschrijfkosten bedragen € 15,00. Wordt u lid na 31 juli, dan is het lidmaatschapsgeld voor de rest van het jaar € 22,50

Aanmeldingsformulier:

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Club Statues / T&C (Terms & Conditions)

Controleer en accepteer de statuten en privacy verklaring van de MB SLK Club Nederland

Download 2017 05 18 nieuw algemene voorwaarden

Download 2019-02-21-Privacyverklaring